Klajdi Haruni - Nuk Te Dua Dot Me Pak


Ma trazove zemrën
A ke pak mëshirë ti?
Rashë në dashuri, e di
Dhe ma dogje shpirtin

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023