Luan Zhegu - Vajza Dhe Deti


Bregut detit një vajzë e menduar
Flokët,era lehtë ja përkëdhel
Rreze dashurie hedh në zemër Hëna
Hëna,yjet, zhyten thellë në det

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023