2Ton - Boni T'fala


Baby, you're the best, m'tha
Happy që ty t'kom n'krah
S'i kom njoft, as s'i njoh kta
Jo, dhe zemër s'kam për çka

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023