Marin - Hala N’rrug


Hala sillna n rrug
Kok edhe bari n dor
Boce dhe gur
Tu e bo per kultur
Tu u marr me shum pun
N rrug ton naten pa gjum.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024