Albora & Stresi - Kujtimet


Kon po e don me shum
Shpirtin ku e fal ti
Dashnin pse ma gjun
Me thuaj si te jemi
Kur ti iken larg
Dhe me thu lamtumire

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023