Petro Nini Luarasi - Kunder Mallkimit Te Gjuhes Shqipe


Si shqiptarë që jemi
Shqip ne duhet të mësojmë
Dhe Zotin, të drejtë kemi,
Ne gjuhën shqipe ta lëvdojmë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023