Ismet Peja & Visar Peja - Robi Plaket Kur Don Vet


Moshë e bukur kjo rinia
Gjo ma t'mir bota s'e ka
Mirëpo ja që vjen pleqria
Dhe ke borxhe për me la

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023