Vaçe Zela - Valsi I Lumturise


Ne një vals na bashkoi
Dhe na fali lumturinë
Tingujt sot i ndëgjoj
Dhe kujtoj prapë rininë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023