Leonora Jakupi - A Vritet Pafajsia


Drenica lind veç trima
Ju i lini fëmijët jetima
Është një komb që don liri
Dhe Kosova është Shqipëri!

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023