Noizy - Flight Mode


U bon gati 10 vjet
n'estradën shqiptare
dhe prap jena mbretra
Do erdhën, do ikën
Do vin dhe do shkojnë
Por ne s'na len sedra

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024