Alban Skënderaj & Miriam Cani - Ende Ka Shprese


Dhe era fryn nga çdo anë
S'mund ta ndalësh dot me dorë
Le ta shtyjë si e marrë
Fatin tim të brishtë si borë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022