Nexhmije Pagarusha - Baresha


Hej kam rrit shtatin
ndër këto male
Bashkë me qingja e me dele
Dhe bylbylat ndër zabele
Mbas kumones lojë e gëzime
Si shqiponja ime

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024