Aleksandër Gjoka - A Do Te Vish (Alo, Alo)


U deshëm shumë ne të dy
Dhe çdo mëngjes na gjente bashkë
E meriton vallë dashurinë
Nuk më rri pranë kur unë jam larg

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024