Olta & Olsa Miftari - Sa Larg Je O Babi


Syt e mamit mbushen lot
jeni dielli ne na thot
jeni heta e gezimi
babi dhe i imi

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024