Altin Shira - Do Te Mbaj Si Princeshe


zemer un te dua jo nuk e dija
sapo kam kuptuar ndjenjat e mia
me ty un e njoha dashurine dhe
me ty un dua te jem

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024