Blerina Braka - Kuq E Zi Këndoj


Një shiponjë e lirë flutr'on
Çdo shqiptar në botë po knon
Dhe nga qielli zbret një dron
Në gjithë shtetet po festojmë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022