Cricket & Numen - Kthema Kohen (Remix)


Edhe niher dua ta përqafoj
Ti them se nuk kam ndryshu
Ti them se nuk e kam harru
Ti them se ende e du
Dhe më shumë e du

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024