Azem Shkreli - Shkolla Ime


Dy gjëra më të shtrejnta
Që unë i adhuroj
Janë vendlindja ime
Dhe shkolla ku mësoj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023