Alban Skënderaj - Unë Dhe Ti


Unë dhe ti...
Që ndame dhe të fundit kafshatë
Duke thën se sa jemi me fat
Sa njëri-tjetrin të kemi
Për krahë në çdo natë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023