MatoLale - Tirona


Tirona Controla
Ka naço dhe goca nëpër stola
Femna t'bukra si spanjolle ¡Hola!
Ina, Kejvina, Melinda, Oriola
Ktu ka pistola, jo lodra, lodra
Kemi shoqni dhe nga Londra, Londra

Foto katrore

Format Story