Ardit Gjebrea - Kur Te Jesh Merzitur Shume


Mjafton që librin pak ta heqësh
Dhe unë do zbres, do vij pas teje
Ti si dikur me mall do qeshësh
Si një blerim pas një rrëkeje
Dhe unë do zbres, do vij pas teje

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021