Noizy - Ke Ngju Per Mu


Jena veç na dhe tjerë nuk ka
Me t'thon drejtën, as du ti njoh
Se kur të kam ty, un kam gjithçka
Ti je bota që më rrethon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022