Alban Skënderaj & Miriam Cani - Duamë


Duamë ti vetëm kur merr frymë
Vetëm kur zemra jote rreh
Duamë ti vetëm përgjithmonë
Asgjë më shumë
Duamë në zemër dhe në mendje

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022