Adelina Berisha - Gabim I Bukur


Eci pa zemër
Me shpirtin e tretur
Trupi jem akull i ftohtë
Dhe në sy ka vetëm lotë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023