Ardit Gjebrea - Kur Braktis Ate Qe Do


Çfarë më thuaj vlen në botë
Kur je vetëm e ke ftohtë
Dhe një zemër s'e gjen dot

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024