ESTTO - Dashuri


Sa herë unë të kam afër ty
Shpirtin ti ma mbush me dashni
Dua t'jem bashkë unë dhe ti
Dashuri, dashuri

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023