Florian Beqiri - E Di Që Don


Le t’na kan zili
Le të na lakmojnë
Nuk po mundem më
T'lumtur pa kufi
Lej, le t'xhelozojnë
Unë dhe ti jemi një

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022