Mariola Kaçani & Jurgen Kacani - Ta Mbajmë Gjallë Amanetin


Dhe pse jam në fund të botës
Nënë më prit te pragu i portës
Sa i rëndë qenka kurbeti
Për babanë malli më treti

Foto katrore

Format Story