Adelina Tahiri - Përgjithmonë

Foto katrore


Mirupafshim nuk të them
Lamtumira s'më pëlqen
Du me t'dasht unë përgjithmonë
Dhe kur fal mërzi, ti je lumturi

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021