Ero - Ma Vodhe


Ti ma vodhe zemrën time
M'dhe premtime
Që për ty s'kanë vlerë
Unë të dua dhe të fala jeta ime
Moj dritë për sytë e mi

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023