Linda Halimi - Enderroja


Ëndërroja t'jem me ty
Dhe të ndërtoj një ardhmëri
Fluturoja si një flutur
Por krahët mi theve ti

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023