Alban Skënderaj - Urat E Jetes


Qielli ndezi dritat mbi qytet
Dhe shpirti e lë trupin në vetmi
Prapë ky zë i largët...
S'më le të qetë
Me mijëra pyetje shtron ai

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024