Shyhrete Behluli - Ende E Dua


Ti them se nuk kam ndryshu
Ti them se nuk e kam harru
Ti them se ende e du
Dhe ma shumë e du

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023