Eneda Tarifa - Me Veten


Nuk jam vetëm
Dhe pse ty s'të kam
Nuk jam vetë, e di
Jo, nuk di të qaj
Ti nuk je më këtu
Të shohësh sytë e mi

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024