Luan Zhegu - Kenge Çelik Dhe Dashuri


Dorën njëri-tjetrit i dhamë
Të shkojmë bashkë të dy
Atje ku nesër do të rrjedhë
Këngë, çelik dhe dashuri

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021