Era Istrefi - Nuk E Di


Ti je ma i shtrenjtë
Pse nuk jena nuk e di, jo
Dhe pse kena shumë dashni, po
Kurgjo mo s'o njejtë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022