Albërije Hadërgjonaj - Pa Te Nuk Mundem


Tash u bo shumë kohë
Nuk kam më as gjumë
Bashkë kur ishim më së miri
Ti i dhe fund

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023