Alban Skënderaj - Për Ty (Rrufe Ne Qiell Te Hapur)


Je ushqim për shpirtin tim
Dhe nëse do mbetem gjallë
Pa imazhin tënd në sy
Dije zemrën ma ke marr
Përjetësisht të përket ty

Foto katrore

Format Story