Alban Skënderaj - Faleminderit


Zemër jam vërtet i lumtur për ty
Dhe pse s'më lexohet në sy
Ti buzëqesh, unë gëlltis lotët e mi

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023