Flori - Gjithmonë Do Të Jem Me Ty


Ti më plotëson
Je gjithçka që unë kërkoj
Të ndiej ty më pranë
Sa herë vetmia më pushton
Afrohesh ngadalë
Dhe nga gjumi ti më zgjon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024