Halil Kastrati - Biri Im


Ti nuk je si fëmijët e tjerë
Ti dhe botën e sheh ndryshe
Kur të shoh bir të vetmuar
Po ma ndan zemrën përgjysme

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023