Eni Koçi - Afer Teje


Sa herë vjen, sa herë shkon
Rrahjet e zemrës i forcon
Se unë të dua njejt dhe sot
Koha pa ty nuk kalon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023