Vaçe Zela - Sot Jam 20 Vjec


Sot jam 20 vjet
Edhe jeta më thërret
Të qesh, të këndoj
Dhe gëzime t'ëndërroj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021