Greta Koçi - Aman


Në shpirt të mbaj, të mbaj
Besomë të mbaj, të mbaj
Zemra jeme, jeta jeme
Në shpirt të mbaj, të mbaj
Dhe pse më s'të kam
Zemra jeme AMAN

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024