Elvana Gjata - Më Fal


Mësohet, kam mësuar
shumē nga çdo gabim
Nuk guxoj të mendoj dhe
njëherë të lëndoj unë ty

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023