Flori - Pa Jetë


Sa ftohtë, s'të gjej dot
Dhe më mungon
Sa ftohtë, sa bosh,
pa qiell, pa tokë
Kam ftohtë...

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024