Ergys Shahu - Une Pa Ty


Ta fala zemrën, atë e mban ti
S'di a e ndjen apo veç e shikon
Ta nis me erën puthjen dhe mallin
Aty ku loti dashurinë takon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023