Kledi Bahiti & Samanta Karavella - Më Jeto


Më jeto!
Nuk do të jesh ti vetëm
Ti më jeto!
Të jemi bashkë dhe nesër

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021