Besa - Tatuazh Në Zemër


Unë për ty e fal dhe jetën
Se ti je tatuazh në zemër
Je i vetmi që unë kam
Forca që më mban
Në shpirt si një titan

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023