Flori Mumajesi - Plas


Dikë si ty unë do kërkoja
Dhe pse e di nuk ka si ti
Do bëja kot sikur harroja
Këputur gjunjët, ecja, vazhdoja
Veten time e përsëris

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023